BTL general

Aquest passat divendres dia 1 de juny, com cada curs, vam dirigir-nos cap a l’Ajuntament de Girona, al Saló de Descans, per rebre alguns del premis que ens han atorgat a Secundària.

Sempre és un honor, per al professorat i l’escola en general, veure com la creativitat i els valors que intentem fer créixer en el seu interior, surten fora seu a través de paraules.

Enhorabona! Carme Fornells i Sala

Feu Clic per llegir els escrits

 

 

Una de les tradicions nadalenques que no podem perdre és compartir la nostra il·lusió per aquestes festes amb les persones que tenim més a prop o amb els coneguts o els “saludats”. Enguany compartim aquest missatge nadalenc amb totes les famílies del Col·legi Maristes.

Així, els alumnes de Batxillerat, us desitgem un Bon Nadal!

(postals elaborades pels alumnes de batxillerat)El passat dia nou de novembre, els alumnes de segon de Batxillerat vàrem tenir l’oportunitat d’assistir al teatre Victòria de Barcelona per gaudir del musical Scaramouche representat per la companyia Dagoll Dagom.

Previ a l’assistència a l’obra vàrem visualitzar, a tutoria, el backstage que TV3 va emetre abans de l’estrena amb el títol d’Oscarmouche, on es veu la quantitat de personal i feina necessaris per a dur a terme una representació d’aquestes dimensions de la qual cosa molts cops els espectador no en som conscient ja que gran part d’aquesta feina queda amagada darrere el teló. Aquesta petita introducció ens va servir per entrar en matèria abans de la funció.

El dia 13 d’octubre els alumnes de batxillerat vam gaudir de les Jornades d’Orientació Vocacional a Llinars del Vallès. Aquest any, els alumnes de primer vam treballar els diversos àmbits (acadèmic, social, afectiu i espiritual) de la nostra persona.  També vam llegir diversos textos de persones que relataven la seva experiència dins de cada àmbit i per finalitzar vam escriure la nostra pròpia història. A través de diverses dinàmiques vam ser capaços de descobrir-nos a nosaltres mateixos.

Els alumnes de segon vam treballar les nostres últimes dinàmiques de les JOV en les quals escoltàvem els testimonis de persones que ja havien sortit del món escolar i s’endinsaven en el món universitari o laboral.

Acabades aquestes dinàmiques, vam organitzar una barbacoa on els alumnes ens encarregàvem de portar el menjar i compartir-lo mentre passàvem una bona estona amb els nostres companys en un entorn de convivència. Després d’un temps d’esbarjo vam retornar cap a Girona.

Pol Pérez i Rovira (1r de batxillerat)

Celia Montalbán Jimeno (2n de batxillerat)

You are here