Activitats i sortides Infantil

 

berenar solidari

798 euros es van recollir ahir a la tarda al berenar solidari organitzat per Infantil.

Gràcies a tots per la vostra solidaritat: Gràcies a les famílies que vau fer pastissos, als que vau portar sucs i tovallons, gràcies als que vau venir a muntar les paradetes de pastissos i als que vau ajudar a desmuntar. Gràcies als que vau comprar el berenar solidari i als que vau participar del sorteig. Gràcies en nom de SED per la vostra solidaritat!El mes de maig és un mes ple de colors a Girona. Les flors guarneixen els nostres carrers i aquest any des d’Infantil també hi hem participat. Els més petits de l’escola han treballat de valent per decorar la barca que es troba al Carrer Nou de Girona. Esperem que us agradi!!!!!!


El passat dimarts dia 13 de Març, els de P4 vàrem anar al Mas Batllori. Vam fer uns tallers que ens van agradar molt: Taller de plantes, taller de rèptils i amfibis i una volta amb tractor pels voltants de la zona. Ens ho vàrem passar molt bé!! Us ho ensenyem en el següent vídeo i fotos.

 

 

 

A P4 al llarg d’aquest trimestre hem estat treballant l’artista Antoni Gaudí. Us hem preparat un vídeo amb una mostra del que hem fet.

 

Després d’uns dies en que la neu va ser la protagonista, finalment, dijous 8 de març, els nens i nenes de P3 vam poder anar d’excursió a la casa de colònies “Mas Suro”. Teníem moltíssimes ganes de conèixer el pallasso que ens va ajudar a fer un viatge imaginari arreu del món. Vam visitar la Xina, Rússia, Àfrica, Amèrica… i allà vam poder riure molt, veure trucs de màgia, malabars, globus voladors… i, fins i tot, vam poder jugar amb bombolles gegants. Després de tan de riure, ens va venir la gana però, fent un bon àpat, vam recuperar forces per continuar jugant i visitar els animals de la granja (oques, cavalls, gallines, cabres, ovelles…). Ja tenim ganes de tornar a marxar d’excursió ben aviat!

El passat dimarts 5 de desembre, els nens i nenes d’Educació Infantil, vam celebrar la Festa de la Immaculada. Al matí vam anar a la Capella a escoltar la història de la vida de Maria, després vam fer un taller de flors per oferir-li a la Verge. I a la tarda vam fer una xocolatada boníssima!!!


 

El Dimarts 17 d´Octubre, els alumnes de P4 vàrem anar d’excursió a Can Caballé. Semblava que estàvem a Egipte !!! Va venir la Cleòpatra i ens va proposar diferents tallers per fer, ens van agradar molt eren de: El riu Nil, la vestimenta egípcia, els símbols, una dansa, un conte egipci, desenterrar tresors... Després vam anar a dinar perquè estàvem cansats i teníem molta gana. Quan vam acabar de dinar estàvem impacients per posar-nos la disfressa que vàrem fer.  Va ser un dia GENIAL !!!

 

Pàgina 1 de 4
You are here