CICLE SUPERIOR: 5è i 6è

5è de Primària - Descarregar

Adobe Reader no es troba o la versió no és compatible, utilitza la icona per anar a la pàgina de descàrrega
Descargar Adobe Reader

6è de Primària - Descarregar

Adobe Reader no es troba o la versió no és compatible, utilitza la icona per anar a la pàgina de descàrrega
Descargar Adobe Reader

Els alumnes de C.S. ens hem desplaçat fins a Fontejau per gaudir d’una tarda festiva. Molts ens hem posat una disfressa doncs estem a les portes del Carnaval que anuncien que la propera setmana comença la Quaresma. Qui més qui menys portava alguna cosa típica per berenar: coca de llardons, botifarra d’ou, o simplement un bon entrapà. Acompanyem aquestes línies amb unes imatges de vídeo o hem quedat ben retratats.

 

Sisè de primària

Dimarts 21 de febrer els alumnes de sisè vam anar a Barcelona a visitar el Museu d’Història de Catalunya dins el marc del projecte “La història a través dels avis”. Vam pujar fins a la planta tres del museu i vam fer una gimcana a l’exposició permanent “La Memòria d’un país-desfeta i represa (1940-1980)”. Allà vam poder entrar en un cinema de l’època, comparar una escola republicana i una franquista i fer-nos una idea de les mides d’un Seat 600.  Després de la vista, vam fer un passeig fins a la platja on vam dinar i jugar una estona. El dilluns 17 d'octubre els nois i noies de cinquè de primària vam anar al Volcà de Montsacopa a Olot.

Al matí vam visitar el volcà. Vam pujar 382 graons. Vam fer una cadena humana al cràter per mesurar-lo i ens van explicar les roques volcàniques. Va ser molt divertit!

Al migdia vam anar al parc dels Volcans d'Olot. Allà vam dinar tranquil·lament i vam jugar una estona.

A la tarda vam anar a St. Joan les Fonts a veure una colada de lava i vam tornar cap a Girona. Ens ho vam passar molt bé!


                                                                                               Igor Juncà, Laia Poilane, Irina Piedrabuena

Concurs de pintura ràpida organitzada pel G.E.I.E.G. (6è de primària)

Com cada any els alumnes de 6è hem volgut participar en aquest concurs de pintura que arriba a les portes de les festes de S. Narcís. Acompanyats pels tutors de 6è i un grup de pares i mares ens hem traslladat a la riba de l’Onyar per contemplar la ciutat antiga de Girona. Davant nostra s’aixecaven majestuoses les torres de la catedral i de Sant Fèlix. Hem estat pintant quasi bé dues hores. Ha estat una bona oportunitat per a millorar les nostres arts pictòriques i per posar en pràctica el que hem après sobre dibuix a mà alçada, pintar amb aquarel·la o simplement dibuixar amb llapis. Girona, octubre 2016.

Abans de sortir vàrem veure el vídeo del Lema: 200 anys i més, viu el somni. Després d’esmorzar vàrem fer tres activitats o jocs relacionades amb tres valors: Confiança, acollida i comunicació.

Després de dinar cada grup va fer un pòster del lema, mentrestant alguns inventaven una coreografia de la cançó del lema.

Els alumnes de 6è

 

You are here