ESO

NOVA ASSISTENT DE CONVERSA

Benvinguda Corinna!

A partir d’aquesta setmana tenim entre nosaltres la Corinna, la nova assistent de conversa per a aquest curs. Tots els alumnes d’ESO i BAT tindran l’oportunitat de practicar l’anglès oral amb ella i de millorar la seva expressió i comprensió. 

dilluns, 24 de setembre de 2012 14:48

Gestió de la convivència

Publicat a Normativa
Escrit per Administrator

A continuació podeu descarregar el document sobre la GESTIÓ DE LA CONVIVÈNCIA 2012-2013.

 

El passat divendres, 30 de setembre va tenir lloc al teatre de l’escola l’acte de lliurament de certificats de Cambridge University, des de Young Learners (Starters, Movers i Flyers) fins a First Certificate, passant per KET i PET.

 Un any més, i ja en van 8, vam rebre la felicitació del centre examinador Merit School pels bons resultats obtinguts, els millors fins el moment. I és que aquest any hem aconseguit els millors resultats fins ara. Ja fa anys que els nostres alumnes van millorant el nivell i això queda reflectit en el nombre d’alumnes presentats i aprovats, que cada any va en augment.

La certificació dels nivells d’anglès segons el marc comú de referència europea és un tema de gran importància per als nostres estudiants. Aquests exàmens, que tenen un gran reconeixement a nivell internacional, posseeixen una llarga i merescuda reputació d’excel·lència. Cada any s’examinen al món al voltant de cinc milions de persones.

Els equips de tutors de 3r i 4t d ‘ESO agraïm la participació dels alumnes de 3r i 4t en el Gran Recapte. La ingent quantitat d’aliments recollits (6.778 quilos) no hauria estat possible sense la vostra ajuda i el vostre compromís cap als altres. Sens dubte, la vostra aportació, encara que molts de vosaltres penseu que és insignificant, és imprescindible.

 

Moltes i moltes gràcies, 

                                                                                                    Els tutors de 3r i de 4t d’ESO

 

Convivències d’inici de curs a Llinars

Aquest darrer 22 de setembre vam anar de convivències a una casa Maristes a Llinars del Vallès. La casa era molt gran, amb molts espais i hi havia pistes del futbol, de bàsquet, parc i rocòdrom.

Vàrem fer diverses activitats divertides relacionades amb el lema de l’any. Els nous companys que han vingut aquest any a l’escola van poder fer noves amistats i els altres ens vàrem poder conèixer millor.

Quan vam arribar, ens van presentar la Cançó del lema i després ens vam dividir per tutories i vàrem fer vàries activitats. La primera vas ser escriure els nostres somnis en cercles de diferents colors i mides, i la segona, va ser presentar-nos amb una activitat anomenada “Ei Col.legues, aquest sóc jo!”

Tot seguit vam formar tots conjuntament el 200 del lema al terra amb tots els cercles dels somnis.

Després vam dinar, vam tenir temps lliure i vàrem tornar cap a casa. Va estar un dia molt complert!

Marta Invernon

Maria Pérez

Sergi Sanmartín

 

El passat dijous dia 22 de setembre vam realitzar les convivències d’inici de curs. Vam agafar l’autocar a les 9 del matí, i ràpidament vam arribar a Llinars del Vallès, casa marista.

Un cop allà, vam esmorzar i vam fer l’esbarjo. Tot seguit, vàrem veure el lema d’aquest any: 200 anys i +. Ens vam distribuir per tutories i vam aprofundir més el tema.

Els tutors corresponents van repartir diferents esferes de diferents mides. A la més petita, havies de proposar-te alguna millora per al curs escolar, a la mitjana, proposaves alguna millora per al centre escolar, i per últim a la gran havies d’anotar algun propòsit personal.

A continuació vam fer diferents dinàmiques, en una ens van enganxar un paper a l’esquena a cadascun dels tutorats, allà hi havíem de posar totes les qualitats bones de la persona a la qual escrivies en varen sortir de meravelloses, fantàstiques, úniques, que ni tan sols tu pensaves que tenies. És una experiència que trobem que és molt dinàmica i ens ha servit per observar qualitats nostres molts diferents a les que pensem.

Després, vam du a terme una fitxa sobre opinions personals. En aquesta activitat, vam aprendre a decidir-nos a triar una cosa i ser més segurs de nosaltres mateixos.

Quan vam acabar les activitats de tutoria, vàrem anar a dinar en unes taules amples on podies compartir i gaudir del dinar amb els companys.

També ens van deixar una bona estona, per poder gaudir del temps lliure.

Aquest dia, ens ha servit per aprofundir més la convivència amb els companys, també per als alumnes nous que han arribat. S’han d’integrar més amb els companys, i que els hem d’acollir amb els braços ben oberts.

                                                                                                

 

Marc Gelabert i Biel Sabadell

2n ESO A

 

 

El passat 29 d'octubre, 4t d'ESO, juntament amb el grup de 3r d'ESO, vam passar el dia de convivències a la casa Marista de Llinars del Vallès.

A les nou del matí ens vam trobar tots al pàrquing de l'escola, on ens esperaven tres autobusos per marxar. Vam pujar-hi repartits segons les classes i vam arribar a Llinars cap a les deu i quart.

Ens vam dividir segons els cursos i vam tenir una hora per esmorzar.

Seguidament ens vam separar en tutors, on vam fer diferents dinàmiques. En una havíem d'escriure els objectius que teníem en un futur proper, en diferents àmbits: en el familiar, en el social, en l'acadèmic i el personal.

Una altra activitat va ser agafar valors i ordenar-los segons la importància que hi donàvem, cosa que ens va fer veure que les més importants per nosaltres també estaven relacionades amb les nostres aptituds.

Dues hores després d'haver començat el treball amb els tutors, vam tornar a la zona de les taules on teníem les motxilles amb el dinar.

Les taules estaven molles pel plugim que havia caigut mentre estàvem dins l'edifici, així que la majoria de grups vam agafar les maletes i vam anar a dinar a aquelles zones que no havien quedat mullades per la pluja.

Un cop amb la panxa plena, vam tenir dues hores i mitja de temps lliure. Tothom estava dispers, els nois més concentrats en la zona esportiva on hi ha els camps de futbol i bàsquet i les noies més al voltant del parc.

Aquella estona va passar volant, i abans que ens adonéssim, ja tornàvem a ser al pàrquing del col·legi rient d'aquella jornada que ens permetia trencar la rutina.

Pàgina 1 de 4
You are here