Carta inscripció FEAC 2017-18

 

feac carta

Benvolgudes famílies:

 

Ens complau convidar-vos a participar del programa FEAC (Família, Escola, Acció Compartida). Aquest programa està impulsat per la Fundació d’Escoles Cristianes de Catalunya i actualment es realitza a unes 200 escoles de Catalunya. Consisteix en unes trobades entre pares, mares i professorat de l’escola per tractar temes que ens interessen i/o preocupen a tots. Generalment, aquestes trobades agrupen una quinzena de persones amb fills o alumnes d’edats similars. Són grups estables amb la intenció de crear un bon ambient i poder parlar i intercanviar punts de vista i experiències sobre un tema que es decideix per cada sessió.

 

Aquest serà el quart curs del programa FEAC a la nostra escola. Al llarg del curs realitzarem 6 trobades d'una hora i mitja de durada aproximadament. Els dies de trobada són dimarts o dimecres 20.00 a 21.30 hores. Hi ha tres grups segons l’etapa d’educativa que més us pugui interessar (Infantil, primària i secundària/batxillerat).  

 

Si esteu interessats en formar part del FEAC en el següent enllaç podeu fer la vostra inscripció i ben aviat ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

 

 

 

 

Atentament, Equip FEAC

 

 

Elements relacionats (per etiqueta)

You are here