FICCIONS 2018 - Un concurs literari dels Països Catalans

 

El dimecres, 23 de maig, es va realitzar l’entrega de premis de la desena edició del concurs literari Ficcions. L’aventura de crear històries. L’acte es va realitzar a Barcelona, a la Pedrera.

Aquest acte estava organitzat per l’AMIC (mitjans d’informació i comunicació) . Comptava amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració, entre altres, de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquests premis eren atorgats a alumnes que havien creat una història original, partint d’un inici, ja conegut, de diferents relats: Marina , Camps de maduixes, Un any i mig, Li deien Lola i Joc de trons.

D’un total de 3 593 participants de Catalunya, només 160 van ser escollits finalistes.

Del total de dotze grups finalistes de Girona, n’hi havia tres de la nostra escola Maristes de Girona. Es tractava de dos alumnes de tercer d’ESO: la Mireia Serrat i la Mireia Sánchez, de tercer de la ESO i jo mateix, en Pau Corney, de segon de Batxillerat, que vàrem rebre un diploma acreditatiu com a finalistes del concurs.

Entre els deu professors o professores més motivadors, que varen rebre també un diploma acreditatiu, hi havia la nostra professora de català dels Maristes, la Carme Fornells.

L’acte va començar a les cinc i va acabar a les set. Entre els presentadors hi havia els escriptors Pau Vidal i en Jordi Sierra, entre d’altres.

Va ser un acte entranyable en el marc d’un edifici espectacular com és La Pedrera.

Per més informació http://www.ficcions.cat/ficcions/default.php

A continuació podeu llegir les nostres narracions. Esperem que us agradin.

Feu clic:

Mireia Serrat

Mireia Sánchez

Pau Corney

 

Pau Corney Roura

 

You are here