Els alumnes d'acollida i temps de flors.

Els alumnes d'aula d'acollida durant aquestes dues setmanes hem preparat una exposició sobre temps de flors i sobre l'autora Aurora Bertrama juntament amb altres aules d'acollida de Girona.

Primer de tot hem investigat i parlat sobre la vida d'Aurora Bertrana, el seu recorregut per tot el món i sobre la seva gran vida com a dona emprenedora. Vam fer cartells, mapes i fitxes sobre ella per poder comprendre tot el que va fer. Després vam parlar sobre la primavera, les flors, i el temps, fent comparacions amb els altres mesos de l'any.

També hem decorat unes caixes de fusta reciclades per poder muntar un petit jardí i poder-lo portar fins als serveis educatius on es pot visitar. També hem fet postals que hem escrit per a algú dels nostres països amb un text curt i un dibuix. Després les van a plastificar i les van penjar en els arbres per decorar al jardí.

El dia 14 de maig vam sortir de l'escola Maristes a les 8:45 per arribar als serveis educatius i trobar-nos amb les altres aules d'acollides. Quan vam arribar van començar a parlar els professors dels altres instituts, també ens van saludar i ens van donar ànims. Després va cantar un senyor que es deia Àngel. I quan va a acabar, alguns alumnes de les escoles van explicar les experiències que van viure quan van arribar aquí a Girona.

Després vam anar a veure l'exposició de Temps de flors.

Ens va agradar molt l'experiència ja que vam poder conèixer més gent d'altres països i també entendre que no som els únics que estem aquí lluitant per un nou futur, esperem anar-hi un altre any perquè construir un jardí tots junts és molt especial i divertit.

 

Camila Marin, 4tESO, Aula d'Acollida

 

 

You are here