Col.legi Maristes Girona - blog

Adobe Reader no es troba o la versió no és compatible, utilitza la icona per anar a la pàgina de descàrrega
Descargar Adobe Reader

 

Benvolgudes famílies!

El Nadal és sempre una època de l'any màgica i farcida d'activitats.Tot seguit us passem el programa d’actes d’aquests dies. Esperem gaudir-les tots plegats!

  • Recollida solidària de joguines. Famílies, encara esteu a temps!
  • 19 de desembre.  Santa’s star, amb la Companyia Blue Mango Theatre.
  • Teatre interactiu en anglès plena de titelles, cançons i bon humor amb un toc anglosaxó.
  • 20 de desembre. Els Pastorets. Amenitzada per professors/es de l’escola. Teatre de l’escola.
  • 22 de desembre. Cantada de Nadales. Els nostres petits artistes han estat preparant un petit concert amb molta il.lusió. Us esperem a l’aparcament de l’escola a les 17h.

 

Aprofitem l’ocasió per  desitjar-vos un bon Nadal!

Equip de Cicle Inicial.

 

El passat dimarts 5 de desembre, els nens i nenes d’Educació Infantil, vam celebrar la Festa de la Immaculada. Al matí vam anar a la Capella a escoltar la història de la vida de Maria, després vam fer un taller de flors per oferir-li a la Verge. I a la tarda vam fer una xocolatada boníssima!!!


 

 Divendres dia 24 de novembre, els alumnes de 2n d'ESO vam assistir a una xerrada dinamitzada per dues treballadores de la residència, la Mònica Martí i la Gemma Rosell. Ens van explicar una mica el seu funcionament i diverses activitats que es realitzen al centre. El més important, però, va ser la explicació del tracte que s'ha de tenir amb la gent gran: respectar als seus interessos i escoltar tot allò que ens diuen ja que són una grant font d'experiència. Finalment, l'acte s'ha tancat amb algunes imatges dels residents. Va ser una xerrada molt interessant, ja que nosaltres desconeixiem el funcionament d'aquestes residències. Un agraïment sincer a la Mònica i la Gemma per venir a acompanyar-nos una estona!

 

Lara Beltran, 2n d'ESO.

 

xerrada puig den roca

 

El passat diumenge dia 10 de desembre alguns alumnes de 4t d’ESO vam iniciar un intercanvi.  Ens vam trobar tots a l’aeroport de Girona per agafar l’avió cap a Alemanya. Un cop vam haver arribat, les famílies ens estaven esperant per portar-nos a casa seva.

Dilluns vam anar a la seva escola, Kaufmãnische Schulen Offenburg, durant tot el matí i després vam al centre de la ciutat per fer una gimcana, però la vam haver d’anul·lar per culpa de la pluja.

Dimarts catalans i alemanys vam agafar el tren per anar cap a Estrasburg. Vam visitar el Parlament Europeu i el mercat de Nadal. A la tarda cada parella convivia amb la família (bolera, patinar sobre gel, visitar Gengenbach...)

Dimecres vàrem anar a Freiburg a visitar la ciutat i la universitat. A la tarda vam tornar a casa per continuar la convivència amb la família.

Avui, dijous, per tancar l'intercanvi, anem a Europa Park.

I demà ja ens haurem d'acomiadar fins el mes de maig, quan ells vinguin a Girona!!!

Júlia Huguet

4t d´ESO

alemania1

 

alemania2

Mireu el vídeo i si voleu saber com acaba... animeu-vos a venir als campaments de Nadal del 27 al 30 de desembre a la Farga (Queralbs)

 

Divendres 1 i dissabte 2 de desembre Maristes Girona va ajudar al Gran Recapte. Ens vam repartir en 4 supermercats: Caprabo, Lidl, Di a o Bon Preu i vam ser més de 70 voluntaris fent torns. MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

 

Amb la campanya de la Mútua General de Catalunya: 1 origami=1euro aquest any hem entregat 3700 origamis originals, cadascun d'ells pintat i decorat. Aquest any els més petits de l'escola han pogut ajudar decorant papers que els més àgils plegaven fent les grues.

 

Pàgina 5 de 19
You are here